Кабинет по биорезонанс - Камелия

Процедури, терапия и диагностика

Първо, основно сканиране - цена 100 лв

Това е първото посещение в кабинета и обикновено е с най-голяма продължителност. Провежда се подробен разговор за здравословното състояние на клиента. Терапевтът подробно изяснява процедурите, които се извършват. Посетителят подписва декларация, че е добре запознат и се пристъпва към терапия с уредите.

Клиентът сяда на удобен стол, за да му се направи преглед с уреда Meta – Hunter. Всичко това става с поставяне слушалки на главата му и той вижда в реално време на монитор сканирането на отделните си органи и пускане на благоприятни честоти, където има нужда. По време на процедурата сканираният може да говори и мърда (без резки движения), но през цялото време трябва да е стъпил с двата крака на пода. Това отнема приблизително около 30 мин. (подробности за работата на уреда са описани в бутон „ Meta – Hunter “)

След това клиентът отива в съседна стая, където сяда на удобна медицинска кушетка, за да бъде направено повторно сканиране с уреда Spooky 2. Двата скенинга (първо с Meta – Hunter и повторно със Spooky 2) се допълват успешно. Сканирането се извършва посредством два електрода, поставени около пъпа. Сканираният може да говори и мърда, но без резки движения. След приключване се пускат необходимите за него честоти, които действат благоприятно за здравето му, спрямо резултатите, показани от сканирането. Честотите се пускат от две места едновременно – чрез електродите, поставени на корема му и чрез Скаларите, които са разположени в близост до легналия. Времетраенето на тази процедура е около 40 минути.
Когато приключат терапиите на двата уреда, клиентът получава препоръки за евентуалн допълнителни процедури с честоти, подходящи хранителни добавки за пиене и съвети за подходящо хранене (ако се налага)

Допълнителни процедури с честоти – цена 30 лв.

След първото, основно сканиране, по преценка на терапевта, може да се наложат допълнителни процедури с честоти, за оптимални резултати. Техният брой е строго индивидуален и зависи от множество фактори като: общо здравословно състояние, конкретни желания на клиента и т.н. Тази процедура включва пускане на определни честоти, от които има нужда, Извършва се с уреда Spooky 2. Процедурата е с времетраене около един час.

Контролно сканиране – цена 60 лв.

Контролното сканиране включва всичко, което се прави при първоначалното такова. Процедурата е същата и е препоръчително да се направи два – три месеца след последните терапии. Целта е да се проследи как е реагирал организмът на въпросните процедури. При контролното сканиране отново се прави честотна терапия, спрямо резултатите от него.

въпроси за биорезонас

Какво да очакваме след процедурите?

Терапиите с Meta-Hunter и Spooky-2 целят да открият и повлиаят на различни патогени и процеси, които смущават работата на Вашия организъм. Дори да нямате съществени отклонения и не са открити съществени проблеми, след терапиите ще се чувствате по-добре, защото:

Ще стимулираме естествената Ви имунна функция за убиване на вируси и бактерии

Ще подобрим циркулацията на кръвният поток в цялото Ви тяло

Ще ускорим телесния Ви метаболизъм за регулирането на теглото

Ще намалим процесите от стари възпаления и увеличим детоксикацията

Ще подобрим усвояването на хранителни вещества от клетките Ви

Ще намалим нивата на стеса и увеличим клетъчната Ви енегрия