Кабинет по биорезонанс - Камелия

За кабинета по биорезонанс

Кабинет за биорезонанс - Камелия

Здравейте, казвам се Камелия и ще бъда Вашият приятел по време на диагностиките и терапиите.

kamelia

Кабинетът ми е оборудван с най-съвременна техника и последни модели уреди за диагностика и терапия, като Meta Hunter и Spooky-2, както и цялата необходима техническа периферия.

За вашия комфорт съм се погрижила с две помещения, обзаведени уютно и с всичко необходимо, за да се почувствате добре, както у дома си.

Имам голям опит в диагностиката и терапиите за биорезонанс и съм помогнала на много хора да открият проблемите си, в това число и с успешни насоки за фактическо лечение.

Заповядайте да поговорим, нека заедно да се погрижим за Вашето здраве и позитивна енергия!

Как мога да Ви помогна. Какво можете да очаквате.

Съществено подпомагане на лечения за повечето хронични заболявания, както и осезаем ефект за отказване от различни пристрастявания и вредни навици.

Би помогнало при проблеми с метаболизма, различни непоносимости, алергии, хронични заболявания, проблеми с двигателния апарат и травми.

Допринася за изчистването на организма от всякакви микроорганизми-патогени, различни интоксикации и алергени. Възможна е цялостна детоксикация.

Ефективно подпомага диагностицирането и окриването на хронични и редки заболявания, тихи възпаления, скрити инфекции и опаразитяване.