Биорезонансната терапия, класифицирана като метод за емпирично лечение, е изобретена за първи път през 1977 г. След изобретяването на тази технология устройствата бавно започват да присъстват в кабинетите на някои практикуващи в региона на Германия, които се фокусират върху алтернативни лечебни методи. По време на по-ранните етапи на биорезонансната терапия технологията не се стана световен феномен и едва наскоро продуктът започна да се превръща в по-приета форма за терапия на много хронични и остри здравословни състояния в много страни.

Днес биорезонансната терапия започна да се превръща във важна част от медицинската наука. Въпреки че изследванията зад тази технология все още са малко ограничени, вече представените доказателства показват, че използването на апаратите като Meta Hunter например, може всъщност да доведе до положителни и ефективни резултати, когато става въпрос за състояния като алергии, астма, болка и още по-сериозни здравословни проблеми.

Тъй като технологията става все по-популярна, все повече практикуващи също търсят тези устройства и се сертифицират, за да предложат на пациентите достъп до алтернативна терапевтична услуга, която може да помогне за подобряване на здравето им без инвазивни процедури.

Днес ще разгледаме как биорезонансната терапия наистина става все по-популярна по света.

Биорезонансната диагностика и терапия се превръща в популярен алтернативен лечебен метод.

След първоначалното изобретяване на технологията биорезонансната терапия се предлага предимно на пациенти в Германия. По-късно технологията започна да се разпространява в други части на света и сега стана изключително популярна в Обединеното кралство, както и в много други области по света.

Когато обсъждаме как биорезонансната терапия става все по-популярна, трябва да се вземе предвид не само разширяването на центровете за услуги, в които се предлага лечението, но и историите за успех, които са споделени от пациенти, изпитали лечебния потенциал на технологията от първа ръка.

Един отличен пример за това как биорезонансната терапия се разширява и става все по-популярна ни води до новинарска статия, публикувана на уебсайта Geo News, местен уебсайт, който предоставя най-новите новини на хората в Пакистан. Статията се върти около третия официален център за биорезонансно лечение, който отвори врати в местния район, Карачи. Два бивши центъра също бяха основани през предходните две години, всички работещи под името Медицински честотен център.

След като видя толкова много успехи при пациентите, лекувани с биорезонансна технология, основателят на компанията реши, че би било добра идея да се разшири и отвори нов център. Този нов център сега разшири областта, която компанията може да покрие, и предложи на още хиляди хора достъп до достъпна алтернативна терапия, която доказано помага при лечението на много заболявания, включително някои заболявания.

Друг пример би бил East-West Biointegrative Health Center, лечебен център, който отваря врати във Филипините в края на 2017 г. Д-р Фредерик Ерик Франциско обясни на BusinessMirror, че биорезонансната терапия е технология, която може ефективно да помогне на тялото да се излекува без трябва да се подложи на инвазивни процедури. Той откри Източно-Западния биоинтегративен здравен център като част от своите мрежи от лечебни заведения, всички специализирани в предоставянето на достъп на пациентите до алтернативни средства за защита в полза на тяхното благосъстояние. Центърът се намира в град Макати и обслужва хората в местните райони в сграда, която се отличава с интериор, който кара хората да се чувстват като у дома си.

Има много примери как биорезонансната терапия е помогнала, много от хора са говорили за своя опит с технологията. Това също води до нарастващата популярност на тази терапия – колкото повече хора разказват на света как терапията им е помогнала, толкова повече хора на свой ред се интересуват да изпитат сами лечебните ползи от биорезонансната терапия.

През март 2018 г. едно момче в Сейнт Катарин беше лекувано с много конвенционални методи за рядко алергично състояние, от което страдаше, без никакъв успех. След като се обърна към биорезонансната терапия, симптомите на момчето започнаха да намаляват и то успя да се възстанови.

Световноизвестният модел Annalize Braakensiek имала преживяване, променящо живота й, след като се подложи на биорезонансна терапия. Тя имала проблеми със синдрома на хроничната умора и опитала много възможности, които й били предоставени – дори някои конвенционални лекарства – които в крайна сметка не успели да облекчат нейните симптоми. Само след няколко 60-минутни сесии на биорезонансно устройство, Annnalize изпитала значително намаляване на симптомите си и успяла да се почувства по-здрава, по-енергична и започва да има по-рядко сесии на умора.