Кабинет по биорезонанс - Камелия

Диагностика и терапия с Meta Hunter

Биорезонансна диагностика и терапия с META - Hunter

Какво представлява Meta Hunter?

Това е усъвършенствано неинвазивно устройство за биорезонансна диагностика и терапия.
Проучванията показват, че новият Meta Hunter е голяма стъпка в развитието на NLS системите.
Meta Hunter надхвърля сегашното ни въображение. Невъобразимите резултати са постигнати с изцяло нов метод за 3D спирално сканиране. Meta Hunter е обогатен със стотици нови виртуални изображения. Meta Hunter открива ДНК фрагменти с най-голямата загуба на данни .Не е възможно да се опишат всички предимства на Meta Hunter, трябва да ги изпитате сами!

meta hunter

Биорезонансна диагностика и терапия с Meta Hunter, области на приложение

 • Слаба имунна система, хронични инфекции
 • Остри и хронични болки и възпаления
 • Умора, изтощение, нарушения на съня, депресии, мигрена, психосоматични заболявания, алергии, екзема, невродермит
 • Хормонални нарушения, затруднения в менопаузата, ПМС
 • Заболявания в напреднала възраст
 • Гръбначни симптоми: болки в гърба, болки в ставите, напрежение, артрит
 • Травми, фрактури на кости
 • Спортна медицина, подготовка за състезание

Meta Hunter разпознава и третира:

 • Остео-скелетна система (кости, стави, мускули и др.)
 • Лимфна система, отделни лимфни възли
 • Съдова система (коронарни съдове, артерии, вени, капиляри).
 • Нервна система (мозък, гръбначен мозък, хипоталамус, хипофиза)
 • Урогенитална система (бъбреци, пикочен мехур, яйчници, матка, простата)
 • Дихателна система (бели дробове, трахея, бронхи и др.)
 • Храносмилателна система (стомах, черва, хранопровод ,черен дроб и др.)
 • Ендокринна система (щитовидна жлеза,надбъбречни жлези и др.)
 • Бактерии,гъбички,вируси и паразити
 • Кръвни съставки, хормони и ензими
 • Алергени и токсини от околната среда.
hunterwaves

Какво представлява биорезонансната диагностика с META - Hunter

Проучванията показаха, че Meta Hunter е наистина огромна стъпка напред в развитието на NLS системите. За секунди, в диагностичен режим, Тези невероятни резултати бяха реализирани чрез изцяло новия 3-D спирален метод на сканиране.
Заедно с подобреното на хардуера на Meta Hunter, софтуерът също се използва по-пълноценно. Стотици виртуални модели, като се стартират визуализации с хромозоми, ДНК и клетки и се стигне до модели на органи и системи, са добавени към Meta Hunter.

Meta Hunter заедно с новите модели на Meta Hunter се счита за лидер в областта на нелинейната диагностика, а медицинският сертификат позволява на системата да се внедрява навсякъде.

Основната характеристика на софтуера Meta Hunter е функцията, наречена „Триизмерно сканиране“, преминавайки един след друг хистологични разрези , цитологични разрези, хромозомни комплекти, отделни хромозоми и навлизане по-дълбоко до фрагменти от ДНК спирала.
По време на изследването се откриват груби промени в тъканите, показани на макроразрези, след което се извършват хистологични разрези на изследването на избраните тъкани на място с големи патологични промени. След това, следното изследване на хистологичния разрез, се извършва на значително променени клетки, за да се открият промените в клетъчните структури. След това този алгоритъм отива на ниво хромозомен набор, търси промените в отделните хромозоми, след което започва изследване на спиралата на ДНК. Също така потребителят може да извърши изследване на многовариантна топологична картина и метастатично доказан. Изследванията се провеждат в автоматичен режим и потребителят може да ги прекъсне във всеки един момент.

Предимствата на нашата нова система Meta Hunter:

– адаптиране на чисто нова система за непрекъснато сканиране, разработена за високопроизводителни многомерни нелинейни скенери (метатрони) от серия Z, като по този начин надеждността на изследванията се увеличава значително.
– Скоростта на изследване се увеличава повече от 5 пъти.v
– Основната особеност на Meta Hunter е „многоизмерно виртуално сканиране“, което позволява автоматично локализиране на огнище на тумор, наследствени заболявания и разкриване на причината за появата му на ниво геном, чрез последователно преминаване през хистологични и цитологични срезове, хромозоми и навлизане по-дълбоко в фрагменти от ДНК.

Въведено за първи път в софтуера „Meta Hunter“:

– всички характерни за вида Homo Sapiens анатомични, хистологични, цитологични структури, включително ултрамикроскопични.

Честотна терапия с Meta Hunter:

Meta Hunter показва в кой стадий на развитие е потвърдено и дали процесът е остър или хроничен. . .
Терапията се извършва на осем нива: първо на молекулата, а след това на ултраструктурата, спиралата на ДНК, хромозомата, ядрото, клетката, тъканта, до целия орган, което го прави много ефективен и успешен. Потребителят може да наблюдава ефективността директно на екрана. Сравнителен анализ показва промените, които настъпват преди и след лечението.