Кабинет по биорезонанс - Камелия

Диагностика и терапия със Spooky 2

Райф терапия със Spooky-2

спуки-2

Роял Райф e брилянтен учен и съименникът на машината Райф, защото неговото научно откритие е, че микроорганизмите могат да бъдат унищожени с помоща на честоти. Машината Spooky 2 Rife е в състояние да пренесе технологията в 21-ви век.
Тъй като човешката кожа работи като изолатор, за да устои на текущия поток, Райф Машината е способна да достигне целта си да унищожи вредните клетки чрез вибрации. Тук важи същият принцип. Вибрацията на Spooky 2 Rife Machine е настроена на ниво, което ще увреди вредните клетки, но ще остави органите незасегнати.

Как ни помагат скаларните вълни на Spooky-2

 • Увеличава клетъчната енергия
 • Повишава енергийните нива
 • Забавя стареенето
 • Подобрява циркулацията на тялото
 • Облекчава високото кръвно налягане
 • Отлепва кръвните клетки
 • Намалява болката и възпалението
 • Управлява стреса
 • Помага при артрит и наранявания
 • Ускорява телесния метаболизъм и регулирането на теглото
 • Ускорява естественото заздравяване
 • Подобрява пропускливостта на клетъчните стени
 • Стимулира нашата естествена имунна функция за убиване на вируси и бактерии
 • Подобрява усвояването на хранителни вещества от клетките и детоксикацията на отпадъците
hunterwaves

Повече за технолoгията на райф терапията на Spooky-2

Технологията за райф терапия SPOOKY 2 се състои основно от два компонента – Генератор и Скалар

Генератор
Уникалната характеристика на генераторите Spooky-2 е, че те се управляват от софтуер, който е създаден за работа в областта на енергийния баланс и благосъстоянието. Позволява всяка възможна настройка, което го прави идеален за индивидуален подход.

   1. 1. Избират се между различни типове вълнови форми.
   2. 2. Задават много полезни параметри като амплитуда, отместване, работен цикъл, фазов ъгъл, гейт, трептения (честота и амплитуда), пикове, рампи и т.н.
   3. 3. Избира се продължителността на честотните програми

 

Скаларни вълни и честота на Rife за терапия / Скаларна терапия

Какво е скаларна енергия?
Твърди се, че скаларната енергия насърчава изцелението на телата ни с помощта на фини енергийни честоти. Тази енергия се генерира естествено, но може да бъде произведена и изкуствено. Въпреки многото произведени ползи обаче, някои хора все още смятат, че идеята за скаларни вълни за терапия е трудна за разбиране. Ако сте от хората, които обаче искат да се възползват от предимствата на скаларната терапия, тази информация ще ви даде всички отговори.

Скаларната енергия е известна още като „скаларни полета“ или „тесла полета“ поради интереса на Никола Тесла към тази конкретна тема и съществува от доста време. Без значение как някой би искал да го нарече, приложението на тази енергия е преплетено както в квантовата теория на полето, така и в квантовата механика.

Въпреки това, поради това, че е етикетирана като алтернативна медицина, тя не е получила подходящо обществено внимание. Това е жалко, защото хората, които са наясно със съществуването на скаларната енергия и ползите от нея, я намират за едно от най-добрите научни открития. Но поради липсата на масова популярност, доста хора пропускат да се възползват от откритието / технологията.

Историята и откритието на скаларната енергия

Откриването на скаларните вълни датира от 19 век и се приписва на Джеймс Клерк Максуел. Много години по-късно Никола Тесла е този, който демонстрира съществуването на скаларна енергия. Тесла обяснява откритието на Максуел и нарича тази енергия универсални вълни или стояща енергия. Той демонстрира съществуването на скаларна енергия и я използва, без да използва жици или кабели.

Благодарение на работата си Тесла е наричан Бащата на електромагнетиката или скаларната или лъчистата енергия. Той вярваше, че ако се използва правилно, тази енергия може да предложи безкрайни възможности. По-късно Айнщайн също признава съществуването на тази енергия, което след това води до откриването и развитието на квантовата физика.

В по-късните години няколко изследователи, включително Андрия Пухарич, проведоха експерименти, за да определят ефектите на скаларната енергия върху човешкото тяло. Пухарич заключава, че тази енергия може да подобри както ендокринната, така и имунната система. Друг изследовател, д-р Глен Рейн, отбеляза, че скаларната енергия също подобрява растежа на белите кръвни клетки. Тези експерименти и проучвания доказаха, че тази енергия има потенциала да подобри положително имунните реакции на човешките тела.

Науката за скаларната енергия

Скаларната енергия се образува, когато две еднакви честоти от противоположни посоки се съберат и сблъскат. Това води до премахване на всякакви свободни движения и създаване на неподвижно и статично енергийно поле. Освен това, той съдържа кръгове от енергия, които се излъчват навън в балансирани мрежи, които помагат за създаването на поле от живи енергийни системи.</span

Първоначално Тесла е планирал да използва тази енергия за телекомуникации като радио като носител на вълни, което би изключило необходимостта от кабели или жици. Той също така успешно задвижва автомобил с помощта на предаватели, които получават скаларна енергия и я предават на двигателя на колата за да се предизвика движение.

В областта на медицината скаларните вълни за терапия са идеални, защото скаларната енергия може да разруши молекулярните връзки на всякакви гъбички и бактерии. Те също така помагат за неутрализиране на вредните електромагнитни честоти и излъчвания, причинени от околната среда върху човешкото тяло. Често поради тези излъчвания и честоти се причиняват дисбаланси и заболявания в човешкото тяло.

Какво представляват скаларните вълни?

Скаларните вълни са явление, описано в геологията, хидродинамиката и астрофизиката. Те се срещат естествено в природата, например в храната, ДНК и т.н., и са нехерцови и нелинейни вълни. Наричат се още надлъжни вълни, които съдържат две еднакви електромагнитни вълни, които имат еднаква честота, но са противоположни една на друга, което води до образуването на стационарна енергия. Скаларните вълни могат да извършват предаване на енергия без загуби, без да се разпадат на разстояние или време, за разлика от звуковите или светлинните вълни, които се разпадат на разстояние и време.

Скаларната енергия може да носи информация, която може да се използва за лечебни цели. Нещо повече, скаларните вълни са навсякъде около нас и скаларно-вълновата технология може да ни помогне да създадем трансцендентално лечебно изживяване. В този лечебен процес индивидите се къпят във високоплътни, свръхпроводими кохерентни енергийни полета, докато се вливат с възстановяваща информация.

Скаларните вълни са триизмерни самостоятелни вълни, които се въртят на една фиксирана ос. Тези нелинейни вълни се разпространяват в телата чрез кристални решетки от сложни колагенови мрежи. Скаларните вълни помагат за увеличаване на енергийното ковалентно ниво на всеки водороден атом в тялото. Това е важно, тъй като водородните връзки са от решаващо значение за екосистемата на нашето тяло, тъй като държат нашата ДНК заедно.

Какво представлява скаларната терапия?

Скаларната терапия е форма на алтернативна медицина, която използва енергийни вълни или скаларни вълни за терапия и за повишаване на настроението, издръжливостта и цялостното здраве на индивида. Материалите, които се използват в тази терапия са свързани с квантовата наука и квантовата енергия. В скаларната терапия електромагнитните полета или ЕМП се използват за терапия, както и за облекчаване на стреса.

Скаларната терапия използва скаларна енергийна честота, която може да ви помогне да подобрите, мотивирате, защитите и балансирате вашата автономна нервна система или ANS, тъй като намалява стреса и тревожността. Също така е полезно за намаляване на чувствата, които са свързани с обичайни действия, които са негативни, и помага за детоксикация на клетките и насърчаване на релаксацията.

Как работят скаларните вълни?

За телата ни е по-лесно да прехвърлят ползите от скаларната енергия към нашите клетки, което означава, че също така е по-лесно за скаларната терапия да пренася скаларни вълни в клетките. Скаларната терапия се извършва от професионални терапевти, които се грижат нивото на електрическия заряд от устройството за производство на енергия да е оптимално. Те също така гарантират, че електрическият заряд, който се произвежда, ще достигне и премине през клетъчните мембрани на тялото.

След като бъде направено успешно, тялото ви ще може да транспортира хранителни вещества в клетките ви по-бързо и да се отърве и от отпадъците. В резултат на това ще се почувствате по-енергични и по-здрави с подобрено настроение. Обикновено след сесия човек може да се почувства допълнително енергизиран, тъй като клетките биха получили добро снабдяване с енергия.

Какво е скаларно енергийно терапия?

Терапията със скаларна енергия използва скаларни вълни за подобряване на цялостното благосъстояние и здраве на хората. Ако се подложите на тази терапия с нужната всеотдайност и внимание, тя също може да ви помогне да подобрите други области от живота си и да неутрализирате стреса и безпокойството. Можете да мислите за това като за презареждане на литиева батерия, тъй като може внезапно да се почувствате подмладени и освежени. Освен това, подлагането на няколко сесии на скаларна терапия ще доведе до по-силни химически връзки във вашето ДНК, което ще им помогне да устоят лесно на увреждане. Скаларното енергийно терапия също помага за прочистването на кръвните ви клетки, което помага на вашите клетки да функционират по-добре и с пълна сила.

По какво се различават скаларните вълни от електромагнитните вълни?

Електромагнитните вълни са доста различни от скаларните вълни. Примерите включват радиовълни, рентгенови лъчи и светлинни вълни, докато скаларните вълни включват неутрино лъчение, звукови вълни и плазмени вълни.
Ето някои от основните разлики между скаларните вълни и електромагнитните вълни:

   • – Електромагнитните вълни се разпространяват като вълни и са напречни. Обратно, скаларните вълни обхващат поле и са надлъжни вълни.
   • – Докато електромагнитните вълни са склонни да губят мощност на разстояние, скаларните вълни са мигновени и не губят сила на големи разстояния.
   • – Електромагнитните вълни не могат да преминат през твърди метални предмети без загуба на мощност, но скаларните вълни могат да направят това лесно.

Скаларни вълни и регенеративно терапия

Нашите тела са склонни да събират отпадък / шлака, когато са наранени или болни. Терапията със скаларни вълни с регенеративно терапия ни помага да елиминираме тези нежелани и неблагоприятни отпадъци от телата си. Впоследствие ни предоставя свежа основа за лечебни цели.

Регенеративната медицина се фокусира върху способността на тялото ви да се лекува и да си помага. Той обединява различни концепции за терапия от химия, генетика, медицина и биология, за да предостави иновативни решения за терапия на тежки здравословни състояния. Ето защо препоръчваме използването на терапия със скаларни вълни с протоколи за регенеративно терапия, включително други елементи на хранене, намаляване на стреса и качествен сън.

Безопасни ли са скаларните вълни?

Невероятните резултати,  наблюдавани от потребителите, и техните истории за успех са достатъчни, за да докажат, че скаларните вълни за терапия са безопасен вариант. Това също доказва, че скаларните вълни са тук, за да революционизират начина, по който се лекуват тежки здравословни състояния.

Освен това много хора са склонни да вярват, че няма много налични данни, които доказват ефективността или безопасността на скаларните вълни. Това е главно защото, въпреки всичките си предимства, скаларната енергия все още не е приета напълно в масовата култура. Но тази липса на внимание или популярност по никакъв начин не показва неефикасността или вредата на скаларните вълни.

Скаларната терапия позволява на хората да получат всички ползи от енергията, която се пренася в техните тела и клетки с помощта на съвременни техники. И накрая, тъй като терапията се извършва от терапевт, можете да се отпуснете, знаейки, че обучен професионалист контролира енергията.

За какво се използват скаларните вълни?

Има много приложения на скаларните вълни, които помагат за подобряване на духовното, физическото и емоционалното благосъстояние на хората. Може да помогне при терапия на заболявания като хронична болка, мигрена и артрит.

Състояния, които можете да лекувате със скаларно-вълново терапия

Скаларните вълни за терапия са идеален вариант за терапия на различни тежки здравословни състояния. В тази област се въвеждат много съвременни техники и лечения, които могат да ви помогнат при терапията на други.